Inspiration, Livsstil

Mors dag

Not always eye to eye, but always heart to heart

Det er snart tid til igen at vise, hvor meget vi elsker vores dejlige mor.

Uden dem, vil vi ikke kunne eksistere. Bogstaveligt talt. Men udover det, så har disse vidunderlige kvinder givet os så meget kærlighed, tryghed og støtte i løbet af vores liv, at én dag om året er langt fra nok til at vise hvor meget de betyder for os.

Men lad os lige prøve at gøre vores bedste, og sørge for, at selv efter d. 13. maj, husker vi at fortælle vores mødre, hvor meget vi elsker dem.

Det kan være svært at finde ud af hvordan man kan forkæle sin mor på Mors Dag, men her har vi et par forslag:

Overrask hende med morgenmad og hygge

Overrask hende med lækker morgenmad eller brunch. Hvad er bedre end et uventet besøg, friskbagt brød og friskmalet kaffe? Der må da være en grund til at mors dag altid ligger på en søndag, og det er da for at man kan bruge dagen på noget kvalitetstid med sin mor.

Spa day

Invitér din mor på en spaophold. Det er også en god undskyldning for selv at tage en tur i spa, synes du ikke? Hvis ikke du har økonomien til at invitere ud på en spa et sted, så er vi sikre på at hun vil sætte lige så meget pris på en improviseret hjemmespa, som kan gøres mindst lige så hyggelig med en god ansigtsmaske, frisk frugt og afslappende musik.

Noget andet end blomster

Og ikke mindst med en gave udover det sædvanlige, udover det vante.

Hvis du synes, at det er lidt kedeligt at give blomster, som bliver smidt ud efter en uges tid, så kan økologisk tøj, eller håndlavede smykker måske være svaret.

Det er helt sikkert ikke noget, din mor vil forvente, men vi vil vædde med, at hun vil blive rigtig glad. Det er noget, der vil bringe hende glæde i rigtig lang tid. Her har vi samlet nogle idéer:

T-shirt i økologisk bomuld

En t-shirt lavet af 100% økologisk bomuld. Økologisk bomuld bliver plukket i hånden og er derfor blødere og mere holdbart end konventionelt bomuld. Din mor vil elske de bløde t-shirts, som kan indgå i mange forskellige outfits.

Se alle vores basisvarer her

økologisk t-shirt til damer

Uma -shirt i 100% økologisk bomuld. Fås også i hvid og acid black

 

Cardigan i økologisk bomuld

Vores cardigans er også lavet af 100% økologisk bomuld og er derfor lige så bløde og dejlige at have på som vores t-shirts. Den her er vores mødre vilde med. 

Se alle vores cardigans og toppe her

    

                                                               Fenja cardigan i 100%økologisk bomuld

Håndlavede smykker 

Smykkerne fra People Tree kommer fra Kenya, hvor de bliver produceret mænd og kvinder med handicap. Værkstedet har sin egen skole, hvor de ansattes børn går om dagen og for hver 300 smykker solgt, bliver der doneret en kørestol til et barn i området. Vi er SÅ vilde med smykkerne, da de udover det smukke design, bærer på en skøn historie! Smykkerne er produceret i sølv og messing, og indeholder ikke nikkel.

Eller hvad med håndlavede smykker fra Nepal? Disse er designet af danske Theresa, som har oprettet værksteder for at støtte socialt udsatte kvinder

Se alt vores tilbehør og smykker her                                     

           

 

 

 

For at være sikker på at din Mors Dag gave når at komme, er det en god idé du bestiller senest onsdag d. 9. maj kl. 16.

Brug koden “TAKMOR” for at få 10% rabat.

Pssst! Man må gerne bruge koden til en god veninde, eller endda sig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *