”Noble Threads er for den stilbevidste kvinde, der vægter 
design, kvalitet og bæredygtighed lige højt.”

 

OMTANKE FOR MENNESKER OG MILJØ

På Noble Threads finder du et stort udvalg af håndplukkede brands, der på hver deres vis har en bæredygtig tilgang til at designe og producere tøj under socialt og miljømæssigt ansvarlige forhold – uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Målet med Noble Threads er at gøre det lettere for dig at købe lækkert, moderigtigt tøj fra brands med en bæredygtig profil, uden selv at skulle lave et større research-arbejde. Alle brands er nemlig nøje udvalgt på baggrund af skrappe ansvarlighedskriterier, som du kan læse mere om her

BAGGRUND

Noble Threads blev etableret i 2015 af to veninder, der savnede et sted at købe moderigtigt tøj, der var produceret under omtanke for mennesker og miljø. Èt sted, hvor de i ro og mag kunne vælge deres favoritstyles ud fra et designmæssigt perspektiv med vished om, at brandets etiske og miljømæssige profil var blevet screenet og godkendt.

I 2018 overtog jeg Noble Threads med et ønske om at gøre bæredygtig mode tilgængelig for alle. Jeg har arbejdet med bæredygtighed i modebranchen i de seneste 10 år og ved, hvor svær denne branche er at gennemskue. Det er ikke som med fødevarer, hvor Ø-mærket er din garanti for, at varen er produceret efter økologiske og etiske principper. Tekstilproduktion er langt mere kompleks, og der er mange aspekter, der skal medtages i vurderingen af brandets samlede bæredygtighedsprofil.

BRANDS

Når du handler på Noble Threads kan du være sikker på, at jeg allerede har undersøgt alle brands grundigt og kun udvalgt dem, der er dedikerede til at skabe en bæredygtig fremtid. Ingen er 100% bæredygtige, for bæredygtighed er en proces, og nogle er nået længere i processen end andre. Det vigtigste er, at de har hjertet med i det og konstant stræber mod at gøre det bedre. Bedre for miljøet. Bedre for menneskerne bag produktet. Bedre for dig.

Jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel ved at støtte de bæredygtige tøjmærker, du finder her på shoppen. Hvis du har spørgsmål, ris eller ros, så hører jeg meget gerne fra dig:)

God shoppelyst!

 

Anja Bremholm

Ejer af Noble Threads